ERFARENHET DU KAN LITA PÅ

LK Auto Motor.

Vi erbjuder reparationer och felsökningar av fordon för företag och konsumenter och hanterar försäkringsärrenden.

VÅRA TJÄNSTER


Vår verkstad är här för att erbjuda dig högkvalitativa reparationer och underhållstjänster för din bil. Vi har erfarna och kuniga tekniker som kan ta hand om allt från mindre reparationer till större projekt. Vi använder de senaste verktygen och teknikerna för att säkerhetsställa att din bil får den bästa möjliga servicen. Vi arbetar också med de bästa leverantörerna av reservdelar och utrusting för att se till att din bil får de bästa delarna. Kom och besök oss så hjälper vi dig att hålla din bil i toppskick!


Mekaniska problem


Har din bil börjat göra konstiga ljud eller känns den svår att köra? vi har expertisen och erfarenheten som krävs för att diagnosera och lösa alla typer av mekaniska problem. Vi arbetar snabbt och effektivt för att se till att din bil är i toppskick så att du kan köra säkert och bekvämt igen.


Service


Vi utför service på din bil enligt tillverkarens anvisningar. Detta sker genom att följa bilens serviceprogram för att garanti ska gälla och för att se till att din bil fungerar optimalt. Vid service  följer teknikern din bils service schema och kontrollerar saker som bromsar och även lack, vindrutetorkare m.m. Du får alltså en utförlig undersökning av ditt fordon, och ett förslag på åtgärd om behov finnes.


Elektriska problem


När det gäller elektiska problem på bilar, så är det ofta svårt att veta exakt vad som orsakar problemet. Den kan vara allt från ett dött batteri till en trasig generator eller kortslutning. Oavsett vad problemet, kan de orsaka allvarliga och besvärliga problem, din bil kanske inte startar eller att viktiga system som ljus eller radio inte fungerar som det ska. Vi har tekniker med lång erfarenhet av diagnosering och elproblem redo för att hjälpa dig!


Motorbyte


Vi utför även större arbeten som tillexempel motorarbete och motorbyte. Att byta motor kräver rätt verktyg och stor kunskap för att det ska bli rätt. Vi har tekniker på plats redo att hjälpa dig som specialiserar sig på motorarbete. 

Skicka en förfrågan:

 
 
 
Mekaniska problem / Elektriska problem
Motorbyte
Månatlig inspektion
 
 
 

KONTAKTINFORMATION

E-post

Öppettider

Mån-fre: 08:00-17:00
Lör-sön: stängt